Image

Professionele Wordpress webshop laten maken in 2023


Ontdek onze resultaatgerichte webdesign & e-commerce oplossingen voor zelfstandigen, kmo's en organisaties.

Waarom een professionele webshop laten maken?

In het digitale tijdperk van vandaag is een sterke online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf.Een professionele, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel is meer dan alleen een visitekaartje - het is een essentieel hulpmiddel van je e-commerce: het verkoopt je producten, verbind je met potentiële klanten, plant afspraken en plaatst updates op je sociale media, altijd en overal.

Het is ook je kans om een onvergetelijke online ervaring te bieden die naadloos aansluit bij de identiteit van jouw merk. Een maatwerk webwinkel kan jouw bedrijf echt laten opvallen en zorgt voor meer online verkopen.

Gebruiksvriendelijk


Jouw webshop is snel, eenvoudig te gebruiken en werkt perfect op zowel computers, tablets als smartphones.

Aanpasbaar


Pas gemakkelijk de teksten, foto's en video's van je website en producten aan in ons overzichtelijk CMS.

Hoger in Google


Je nieuwe webshop is makkelijk vindbaar in Google wat zorgt voor een groter bereik en meer potentiële klanten.

Clever wie?

Bij Clever Design combineren we creativiteit, expertise en een grondig begrip van jouw bedrijf om de perfecte webwinkel voor jou te bouwen.

Met meer dan 15 jaar ervaring in webdesign is Clever Design de betrouwbare digitale partner voor zelfstandigen en KMO's die net dat tikkeltje meer willen. We begrijpen dat je website het juiste verhaal moet vertellen en bezoekers een gevoel van vertrouwen moet geven.

Daarom zetten we jouw ideeën om in een professionele, aantrekkelijke en makkelijk te gebruiken website die je bezoekers overtuigt van de meerwaarde van jouw bedrijf in de markt.

Hoeveel kost een Wordpress webshop laten maken?

De kosten van een nieuwe webshop kunnen variëren afhankelijk van de grootte, functionaliteit en complexiteit van de winkel.

Bij Clever Design werken we altijd 100% op maat van de klant. We bespreken graag je specifieke wensen en presenteren je een offerte die past bij jouw budget en behoeften.

Vraag vandaag nog je kennismakingsgesprek aan!

Maak de sprong naar e-commerce succes!

Wil je ervaren hoe Clever Design je bedrijf naar nieuwe hoogtes kan brengen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We bespreken graag tijdens een kennismakingsgesprek hoe we je droomwinkel kunnen realiseren en je online zichtbaarheid kunnen verbeteren.

Bezorg ons je gegevens en zet vandaag nog de eerste stap naar een krachtige online aanwezigheid. Samen maken we jouw online dromen waar. Jouw succes is immers ook ons succes.

Wacht niet langer, laten we samen de digitale wereld veroveren!

"*" geeft vereiste velden aan

Een blik op ons portfolio


Afbeelding bij realisatie Nadia Brans | Multidisciplinaire praktijk | Clever Design

Nadia Brans | Multidisciplinaire praktijk

Afbeelding bij realisatie Figo Optics | Opticien | Clever Design

Figo Optics | Opticien

Afbeelding bij realisatie Scholengroep SAM | Onderwijs | Clever Design

Scholengroep SAM | Onderwijs

Afbeelding bij realisatie Cevan NV | Specialist in plaatbewerking en totaalprojecten | Clever Design

Cevan NV | Specialist in plaatbewerking en totaalprojecten

Afbeelding bij realisatie Balanstraining | Communicatietrainingen | Clever Design

Balanstraining | Communicatietrainingen

Afbeelding bij realisatie Valk & Burg | Projectontwikkeling en renovatie | Clever Design

Valk & Burg | Projectontwikkeling en renovatie

Afbeelding bij realisatie Stefaan Beeckaert | Grafisch artiest | Clever Design

Stefaan Beeckaert | Grafisch artiest

Afbeelding bij realisatie Bert Van Decraen | Visionair denker | Clever Design

Bert Van Decraen | Visionair denker

Afbeelding bij realisatie Campus Van Eyck Maaseik | Onderwijs | Clever Design

Campus Van Eyck Maaseik | Onderwijs

Afbeelding bij realisatie Eauase | Badkamer- en totaalrenovaties | Clever Design

Eauase | Badkamer- en totaalrenovaties

  Waarop letten als je een webshop laat maken?

  Bij het creëren van een online winkel zijn er enkele essentiële kenmerken waar we bij Clever Design extra aandacht aan besteden.

  Ten eerste is het zelf aanpassen van de webwinkel van cruciaal belang. Dankzij ons overzichtelijke CMS, WordPress in combinatie met WooCommerce, is het mogelijk voor jou als eigenaar om gemakkelijk producten en pagina's te wijzigen of toe te voegen. Dit betekent dat je volledige controle hebt over je eigen website. 

  Gebruiksvriendelijkheid is een andere belangrijke eigenschap van een goede website. Of je bezoekers nu via hun computer, tablet of smartphone je site bezoeken, wij zorgen ervoor dat de gebruikerservaring altijd optimaal is. Dit betekent dat je website eenvoudig te navigeren is, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

  Snelheid is eveneens een cruciale factor in de prestaties van je webwinkel. Een snelle website verhoogt de tevredenheid van je bezoekers, vermindert de bounce rate en kan je positie in Google verbeteren. Daarom zorgen we ervoor dat je website snel en efficiënt laadt, ongeacht de grootte of complexiteit.

  Tot slot speelt vindbaarheid in zoekmachines een belangrijke rol bij het succes van je website. Met onze effectieve SEO en SEA oplossingen zorgen we ervoor dat jouw website hoger in Google geraakt, wat resulteert in een groter bereik en meer potentiële klanten. We bouwen niet alleen je website, maar zorgen er ook voor dat deze geoptimaliseerd is om te presteren in zoekmachines. Van keyword targeting tot on-page optimalisatie, we zorgen ervoor dat je website klaar is om de concurrentie aan te gaan in de digitale markt.

  Bij Clever Design combineren we al deze elementen om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook doelgerichteenvoudig te beheren en geoptimaliseerd voor succes in de digitale wereld.

  Maak de sprong naar e-commerce succes!

  Wil je ervaren hoe Clever Design je bedrijf naar nieuwe hoogtes kan brengen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  We bespreken graag tijdens een kennismakingsgesprek hoe we je droomwinkel kunnen realiseren en je online zichtbaarheid kunnen verbeteren.

  Bezorg ons je gegevens en zet vandaag nog de eerste stap naar een krachtige online aanwezigheid. Samen maken we jouw online dromen waar. Jouw succes is immers ook ons succes.

  Wacht niet langer, laten we samen de digitale wereld veroveren!

  "*" geeft vereiste velden aan

  Technische zaken waar we je graag mee helpen.

  Webhosting

  Afhankelijk van de grootte en behoeften van je online winkel, bieden we je de hosting aan die het beste bij jouw website aansluit. Met onze professionele webhosting diensten zorgen we ervoor dat je website altijd online en toegankelijk is.

  Online betalen en verzenden

  Wij voorzien de nodige integraties in je webwinkel om eenvoudig verzendlabels af te drukken, pakjes te verzenden en betalingen te ontvangen via diverse betaalmethoden waaronder bancontact, visa, mastercard, Paypal,  ...
  Tevens voorzien wij integraties om je bezoekers in kaart te brengen waaronder Google Analytics en Google Webmaster Tools.

  Domeinnaam

  We verzorgen de registratie en verlenging van je domeinnaam, zodat je website altijd bereikbaar blijft. Het kiezen van de juiste domeinnaam is cruciaal voor je online identiteit en merk. Wij staan klaar om je te adviseren bij deze belangrijke stap. Ook met het configureren van mailboxen (Google Workspace, Office 365, ...) helpen we je graag. 

  Website onderhoud

  Onderhoud van de website is een cruciaal onderdeel van onze diensten. Om te zorgen voor een veilige en soepele werking van je website, voeren we regelmatige updates en veiligheidschecks uit. Daarnaast stellen we standaard externe back-ups en firewalls in, om ervoor te zorgen dat je data altijd veilig is.

  Onze aanpak


  1. 

  Brainstormen

  We luisteren naar jouw verhaal, denken mee, brengen je online plannen in kaart en lichten onze diensten toe om samen tot een duidelijke strategie te komen.

  2.

  Eerste versie

  Met dit plan van aanpak zetten we jouw idee om tot een eerste professionele versie van je webshop.

  3.

  Aanpassen

  Op basis van jouw feedback passen we de webshop aan totdat we een eindresultaat bereiken dat volledig aan jouw tevredenheid voldoet.

  4.

  Lancering

  Je nieuwe webwinkel wordt online gepubliceerd en is voor iedereen toegankelijk.

  Over Clever Design

  Clever Design, gevestigd in Limburg, is een creatief en resultaatgerichte webdesign en online marketing bureau. De oprichter, Kurt Braeken, heeft Clever Design door de jaren heen uitgebreid met een vast team van enthousiaste freelancers. Samen hebben we een aanzienlijke expertise en creativiteit opgebouwd op het gebied van webdesign, marketing, branding en virtual reality.

  Wij streven ernaar om niet alleen uitstekend webdesign aan te bieden, maar ook een persoonlijke service om een oplossing te bieden die bij je past. Of je nu een nieuwe website wilt laten maken, hoger wilt scoren in Google of slimme online marketing nodig hebt, Clever Design zorgt altijd voor een professionele en betaalbare oplossing!

  We zijn er om je online aanwezigheid te versterken en ervoor te zorgen dat je website een echte blikvanger wordt. Heb je vragen of ervaar je problemen met betrekking tot je online aanwezigheid? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te zien hoe wij je kunnen helpen!

  Maak de sprong naar e-commerce succes!

  Wil je ervaren hoe Clever Design je bedrijf naar nieuwe hoogtes kan brengen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  We bespreken graag tijdens een kennismakingsgesprek hoe we je droomwinkel kunnen realiseren en je online zichtbaarheid kunnen verbeteren.

  Bezorg ons je gegevens en zet vandaag nog de eerste stap naar een krachtige online aanwezigheid. Samen maken we jouw online dromen waar. Jouw succes is immers ook ons succes.

  Wacht niet langer, laten we samen de digitale wereld veroveren!

  "*" geeft vereiste velden aan