Met meer dan 13 jaar ervaring is Clever Design de betrouwbare digitale partner voor zelfstandigen, vzw's en KMO's die net dat tikkeltje meer willen.

Clever Design is het geesteskind van Kurt Braeken en werd de voorbije jaren aangevuld met een vast team van enthousiaste freelancers. Door de jaren heen hebben wij een aanzienlijke expertise en creativiteit ontwikkeld op het gebied van webdesign, online marketing, branding en virtual reality.

Samen zorgen wij graag voor de groei van jouw bedrijf door je een optimale digitale beleving aan te bieden die klaar is voor de toekomst.

Wil je nu een nieuwe website laten maken, hoger in Google of slimme online marketing, Clever Design zorgt altijd voor een professionele en betaalbare oplossing!

Image

Ondersteuning


We zijn er om je online aanwezigheid te versterken en om ervoor te zorgen dat je website een echte blikvanger wordt.

We bieden niet alleen uitstekend webdesign en online marketing, maar ook een persoonlijke service om je te voorzien van een oplossing die bij je past.

Heb je vragen of ervaar je problemen met betrekking tot je online aanwezigheid? Neem gerust contact met ons op om te zien hoe wij je kunnen helpen!

Werk


Webdesign
SEO
Virtual tours
Onderhoud
Grafisch ontwerp
Online marketing
Software ontwikkeling